torstai 17. heinäkuuta 2014

Kesämöksä day 1

Oli taas se aika vuodesta, kun Marse järjesti legendaariset Someron möksäbileet.
Viime vuona valitettavasti oma osallistumiseni estyi, sillä olin Rantajameissa tekemässä ympäripyöreetä työpäivää.
Tänä vuona sanoin ekaa kertaa 9 vuoteen Jameille EI ja järjestyipä töistäkin vapaata, joten...!

Nätisti olin kyllä juuri tehnyt 9 iltavuoroa putkeen, joten herääminen perjantaina oli hieman myöhäinen..

Päädyin siihen, että on kivempi kirjottaa vähän ja pasteta kauhee läjä kuvia, koska ne fiiliksen todella välittää. Oman suodattimeni nämä ovat käyneet läpi, mutta jos nyt jollain asianomaisella on "omg, no fucking way-fiilis jostain kuvasta niin infotkaa. Poistan asap.)
Tähän alkuun jaan kauniita maisemakuvia ympäristöstä. Jos et kaipaa likaista totutta, katsot vain seuraavat pari kuvaa.Takaisin aiheeseen...
Piti siis vielä ennen lähtöä käydä niin kaupassa kuin Alkossakin, mutta lopulta saavuin paikalle, tokana!


Emännän kanssa tunnustaudutaan molemmat ylpeiksi Cheek-faneiksi, joten tuliaisina vein Iltalehden Cheek erikoislehden kera uutukaisen sinkun.


Lisäksi olin ostanut alennuksesta uimalelun.
Angry Brirdsien uimapatjan, jonka pakkauksessa luvattiin sen olevan 190cm pitkä.
Juu ei kyllä ollut.. Vertailukohteena Valtsu,, joka ei kyllä ole kuin ehkä jotain hyvin paljon luvatun alle..
Näin naisena siis haluan nyt huomauttaa, että senteillä kyllä on eroa!


Löllöteltiin siis uimaleluilla nauttien auringosta ja virvoikkeista.
Armi oli onnessaan kun vapaasti pääsi osittain aidatun pihan vuoksi kulkemaan miten tahtoi sisällä ja ulkona. Myöskin isosta porukasta vähän väliä joku jaksoi innostua sen kanssa riehumaan tahi heittelemään palloa.
Sen verta puhki tyyppi illalla olikin, että illan viilennettyä vein sen rauhassa autoon nukkumaan ja hain sitten itse sammahdettuani viereeni sänkyyn.


Mulla ois nyt tähän niin superhieno video aikuisesta miehestä tanssimassa Armin kanssa Vengaboysien Boom Boom Boom Boom-biisin tahtiin, mutta jostain syystä tämä systeemi valittaa, että latauksessa tapahtui virhe. EI OLLUT VIRHE! OLI HIENOA.


Siinä välissä kaikki me tervakeuhkot oltiin saatu kumilelut täytettyä.
Toisin kun tän ikäisillä vois luulla, niin ne ei olleet mitään Barbaroita vaan oikeasti suloisi suositusikäraja 10-v matskuja.
Wihiu-fiilis ja eka skaba löytyi ihan niinkin yksinkertaisesta asiasta, kuin iso pallo.
Ja voitte vaan kuvitella, miten vittuuntunut se mun koirani oli kun äkkäsi muodon, koon ja sen, ettei hän saa sillä leikkiä.Viimeisten juhlijoiden saapuessa paikalle aloitettiin grillaaminen ja hetken päästä lämmitettiinkin jo sauna.
Kirjoiteltiin illan lappupeliin (ärsyttää, että kuvasta näkee eräässä lapussa varmasti lukevan "nuole Jaakon nänniä") tehtävälappusia ja kiskottiin Lakucalypset.
Otettiin sen päivän kokoonpanosta ryhmäkuvat ja jorailtiin ysärihittejä, kuten näissä bileissä tuntuu aina olevan tapana.


Illemmalla hyttysinvaasion ja hiipivän viileyden vuoksi siirryttiin sisätiloihin pelaamaan sitä lappupeliä.
Ideana on, että jokainen on kirjoittanut erilaisia to do tai to tell-hommia ja sitten umpimähkään sieltä vuorotellen valitaan oma lippunen. Jos lapun sisältöä ei halua toteuttaa, on otettava 5 huikkaa alkoholipitoista juomaa.


Oli kuulkaas vaatteiden vaihtoa, sylitanssia, räppäämistä, runonlausuntaa, ranskalaisia viiksiä...
Lisäksi yksi soitti 020202 kysyäkseen mikä on Tommi Läntisen parhain levy.
Armin haukunestopantaa joutui kokeilemaan Muumi ja muitakin enemmän ja vähemmän muistissa
olevia nauruhermoja kutkuttavia asioita tehtiin/paljastettiin. En muuten tiedä, mitä itse jouduin tekemään, muuta ku nauraa?

Tässä vaiheessa iltaa oli jotenkin lohduttavaa huomata, että meidän kaikkien kuvia ottaneiden kuvat oli kaikki ihan yhtä epätarkkoja ja tärähtäneitä. En siis ollut ainoa humalainen tukikäsi kameralle.
Muistin kuitenkin blogia varten napata yöllisen partsinpöytäfiilistelykuvan, minkä näkeminen näin myöhemmin isolta ruudulta sai silmät lähinnä vuotamaan verta. Oikeasti ette halua nähdä niitä ihmisiin kohdistettuja kuvia jos laatu on tämä..


Hyvin aikaiseen aamuun siinä sitten menikin, kunnes kömmin koira kainalossa nukkumaan.
Tarkkaa muistikuvaa kellosta ei kyllä ole, mutta valomerkki baareissa ja jatkoillakin oli monessa muussa taloudessa jo varmasti tullut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti