keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Väsyneitä kuulumisia

Päätinpä tässä nyt vapaapäivänä rustata nopean päivityksen, vaikka hirveästi ei olekaan tapahtunut.
Tuntuu, että olen jatkuvasti töissä ja ne pari vapaata viikossa menee rytmin kääntämisessä toiseen työvuororupeamaan.
Ihan on huono omatunto ollut kun ketään en tunnu kerkiävän nähdä tai en jaksa nähdä.
Arminkin kanssa touhuaminen on ollut todella huonossa jamassa, mutta sentään olen perjantaisin kauheella kiireellä saanut käytyä näyttelykoulutuksessa Espoossa.


Lisäksi olen ollut jokseenkin helkutin väsynyt ja saattanut tosiaankin vain nukkua kellon ympäri päästyäni töistä ja taas lähdettyäni sinne.
Allergiaoireet on olleet todella pahat, mutta kuitenkin sen rukoillun vesisadepäivän osuminen jälleen vapaisiini jöllittää. Tässä pitää kohta rusketus vissiin hakea solariumista.

Töissä on ollut stressiä itkuihin asti ja siihen päälle omat henkilökohtaiset Jaakobin painini ovat syöneet jaksamistani ja voimavaroja yhtään mihinkään ylimääräiseen.
Haluaisin olla onnellinen ja luottavainen, mutta jotenkin se kuudes aistini on jälleen alkanut heräilemään ja pakotellut silmiä auki asioille - nyt ei o kaikki hyvin ja kohta tipahdetaan.
Toivotaan, että olen kerrankin väärässä ja ainakin ettei tämä nyt tule pilaamaan sitä eniten koko vuodessa odotettua tapahtumaa.
Myös perhepiirissä venataan pelonsekaisin tuntein erästä asiaa, mikä voikin huonosti mennessään muuttaa todella paljon monen ihmisen elämää.

Viimeksi ystäviä olen kerkinyt Helsingissä näkemään pääsiäisenä ja pahasti näyttää siltä, että seuraavaksi tyypit näen vasta juhannuksena.
Pääsiäisenä kun viimeksi oli se töistä vapaa viikonloppuni,,vaikka sekin oli rehellisesti sanottuna sairaslomaa.
Osittain syynä on tietenkin ollut myös se, että vapaapäiväni ovat sijoittuneet keskelle viikkoa, jolloin suurin osa muista tyypeistä on töissä/ koulussa.
Huomenna alkaa hurja ainakin 9 päivän duuniputki, joten tilanteeseen helpotusta ei ihan heti näy näköpiirissä.

Nyt näinä 2 peräkkäisenä viikkovapaanani en ole edes sitä seuraani tuputtanut vaan nämäkin vapaat olen kuluttanut siivoamalla kämppääni (heti on parempi olla kotona kun se nurkat muistuta kaatopaikkaa), syömällä hyvin ja koeleipomalla kesän juhliin.


Leivontasaralla tällä kertaa vuorossa oli Wiener Nougat- muffinsit Nutella-sydämellä. Hieman kuivia olivat, joten pitää kehitellä jotenkin reseptiä eteenpäin.. 
Juhannusviikon ja sitä seuraavan viikon olen kuitenkin palkallisella kesälomalla, joten silloin aion todellakin roikkua kaikkien ystävien riesana kyllästymiseen asti.
Noihin päiviin olenkin tässä kovin laskenut päiviä (tj 18)ja tietenkin suurin ajatusten kanavoituminen on suunnattu juhannuksen Nummirockiin (tj 20).
Pre-Nummirock Anxietyn oirekuvaus voisikin selittää paljon tämän hetkisistä alakulo/innostuneisuus-aallokosta. 

Muuten kesälomasuunnitelmiin kuuluu VarjoTuska ja mahdollisesti jopa se oikea Tuska perjantain osalta. Jos tuota uskaltautuisi Dimmu Borgiria näkemään. Aiempina kertoinahan siinä on käynyt todella huonosti kun minä sitä bändiä mihinkään katsomaan lähden. Mitenkään ei nyt taas kiinnostais ensiapu, turpiin saaminen tai tyrmäystipat juomassa.
No öri öri kuitenkin. Laitetaans muuten Dimmua vähän soimaan. Se yksi hienoimmista biiseistä tietty.Meen ripustamaan raivolla tämän tahtiin pyykkejä.. Pyykkejä, joita olen muuten pessyt 6 koneellista 1,5 päivän aikana. Alkaa ripustustila olee lopussa. 
Kivasti loistaa tässä vikassa kuvassa omiin vaatteiisiini kuulumaton riepu.
Toivottavasti sitä vertauskuvallisesti käyttäen myös meikäläisen musta arki löytää vähän värejä ympärilleen. 
Asenteesta se kai kiinni on. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti