sunnuntai 13. huhtikuuta 2014

Tupaardit vol 4.

Noon ni!
Nää ei tuu nytten kronologisesti oikeassa järjestyksessä, sillä minultahan on vielä kirjoittamatta viime viikonlopun möksäkauden avajaisista kertova postaus. Muistin asian itseasiassa vasta saatuani tämän kirjoituksen pakettiin.. Nyt käytössäni on viiden sormen sijasta jo 8 sormea, joten tämä kirjoittaminenkin alkaa luonnistua vähän nopeammin. Lupaan lisää juhlatarinoita heti huomenna.

Eilen oli tuparit Pohjois-Haagassa. Yhden lempparipariskuntani, eli Csaban ja Sinin kämpässä.
Samassa kämpässä tupareita onkin vietetty jo kahdesti ja tämän pariskunnan toimesta jo kolmesti.
Kyllä jotkut jaksaa järkätä. Itsehän en ole viettänyt virallisesti ikinä tupareita..


Meikäläinenhän on tässä nyt pakollisella 3 viikon sairaslomalla kihlasormeni kirurgisen operaation vuoksi, joten mahdollisuus saapua nyt paikalle oli.
Kuitenkin särkylääkeannosten ollessa vielä sangen suuret, päädyin sisäelimiäni säästääkseni saapumaan paikalle ihan vain autolla eväinäni energiajuomaa ja vichyä.

Kaksioon kutsuttujen ihmisten määrä oli rohkelikko 96 ihmistä, joista Naamakirjan kautta osallistumisestaan ilmoitti 41. Jotakin siinä suunnalla sitä siellä porukkata taisikin rampata illan mittaan. Osa viihtyi alusta loppuun, osa vain piipahti paikalla.Paljon näki uusia naamoja. Sellaisia ihmisiä, joita näkee harvemmin, vaikka rakkaita ovatkin. Niitä, joita on joskus nähnyt paljonkin, mutta nykyään ei niinkään. ja niitä tietenkin myös, joita näkee hyvin usein. Omaa naapurianikin piti näköjään mennä näkemään ihan 50km päähän, kun tälleen lähekkäin ei pahemmin törmäillä.
Olihan siellä seassa myös joitakin hahmoja, joita ei niin olisi välittänytkään nähdä, mutta sopu sijaa antaa ja kyllä siellä meikäläinen viihtyi alkuillasta hiljaisuuteen asti varsin mainiosti milloin kenenkin kanssa höpötellen tai tuuletusparvekkeella mm. naisten/miesten oikeuksista keskustellen.


Oma juomattomuuteni ei ollut itseasiassa mikään päivän puheenaihe tai ongelma edes itselleni.
Jotkut havahtuivat vasta myöhään yöllä siihen, että olenko mukamas selvinpäin. Eivät olleet edes huomanneet minulta puuttuvaa viinilasia siitä terveestä kädestä. Ihmisten huomio taisi kiinnittyä pääsääntöisesti paketoituun räpylääni, jota sitten kummasteltiin monelta taholta.
Kertaakaan ei tarttenu vastata "ei, en ole raskaana"-kyselyihin, mikä oli näin naisvinkkelistä kovin mukavaa.Tarjottavaakin oli juhlijoille suotu runsaasti. Restonomi myhäili tyytyväisenä kun booliinkin sekottui kaikkia ainesosia, jotka ammatillisestikin sinne kuuluisi laittaa. Ei siis pelkkää kasikymppistä vodkaa ja Mehukattia. Olen siis ollut joko hyvä tai pelottava opettaja näistä paasatessani.


Melkeinpä kaikki valuivat hiljaisuuden lähestyessä pienissä joukoissa kohti keskustaa jatkoille.
Mitään virallista jatkopaikkaa ei ollut suunniteltu. Minäkin meinasin jo tässä vaiheessa kotiini lompsia, muttakun viimeinen eliitti lopulta siirtyikin sitten melkein tien toisella puolella sijaitsevaan paikalliseen Ravintola Idaan, päätin minäkin mennä vielä sinne juomaan nyt sen ainoan tuopilliseni olutta.


Ravintolan pöytään oli kontaktimuovattu infolappu, joka kertoi pizzalaatikon maksavan 20 senttiä ja foliopalan hinnan olevan 10 senttiä. Siinä sitten joku sai päähänsä, että ostetaanpas eurolla 10 palaa foliota ja askarrellaan seurueellemme niistä hatut.
Kaiken maailman säteilyjä ja laskeumia kun siellä Haagassa ihan varmasti leijuskelee sfääreissä vahingossa tahi tarkoituksella.. 
NEW WORLD ORDER!!!Hienoiten käytety euro pitkään aikaan. Kerran olen käyttänyt euron Nummirockissa mieheen, joka lupasi sillä minun näkevän peniksen. No en montaa senttiä kyllä takaisin saanut..  Nyt sain sentään ison palan foliota.
Muut asiakkaat katselivat jo valmiiksi kummaksuen tummanpuhuvaa niititettyä ja minihameissa kulkevaa seuruettamme, mutta foliohattujen kohdalla ne vasta tuijottivatkin. Mielestäni meidän olisi tässä kohtaa pitänyt käydä valitsemassa siitä jukeboksista Robinin BoomKah ja vielä tanssia koreokrafia läpi.
Ehkä tästä tosin olisi jo tullut porttikielto tai ainakin turpaan.Huh huh. Mainiot juhlat. Kiitos!

Ensi viikonloppuna juhlitaankin viiden ihmisen yhteissynttäreitä gangsteriteemalla ja sunnuntaina olisi kauan odottamani Esotericin keikka Bar Loosessa. Elekää unohtako jälkimäistä! On aivan mieletöntä settiä varmasti taas luvassa. Vaivutte koomaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti