torstai 10. huhtikuuta 2014

Totuuksia.

Nakattiin haasteella. Tällä kertaa by Mustetahroja.
Aiemminkin olen tämän tehnyt, silloin toimesta blogin Mustaa pitsiä.
Nuo tuon haasteen eleven facts hommat voi huonomuistinen lukea tästä


Kerrataan nyt viel:
1. Jokaisen haastetun pitää kertoa 11 asiaa itsestään.
2. Pitää vastata haastajan 11 kysymykseen.
3. Haastetun pitää keksiä 11 kysymystä uusille haastetuille.
4. Sinun pitää haastaa 11 bloggaajaa.
5. Sinun tulee kertoa, kenet olet haastanut.
6. Kerro kuka sinut haastoi. Ei takaisin haastamisia.

11 asiaa itsestäni:

1. Minulla on kolme etunimeä. Maija Raili Monica. Eka nimi oli vanhempien yhteispäätös, Raili tulee isäni äidiltä peruina ja Monica taisi olla faijan päähänpinttymä, joka neuvoteltiin melkeinpä ponnistusvaiheessa synnärillä. Mutsi suostui sillä ehdolla, että se kirjoitetaan sitten C-llä ja yhdellä O:lla.

2. En voi sietää purkkitonnikalaa. Etoo ja ällöö jo pelkkä haju. Oikeastaan jo purkin näkeminenkin.

3.Viikset on jees! Ja parta kans. Miehillä siis..

4. Olen harrastanut tanhuamista."Kaikkea muuta pitää kokeilla, paitsi kansantansseja ja sukurutsausta"-sanontaa en siis voi enään käyttää.

5. Katson Salkkareita. Rehellisesti, en ole missannut yhtään ohjelmaa näistä julkaistuista 2618 jaksosta. Herrajesta,,, nippelitietona: olen tuhlannut elämästäni yhtäjaksoisesti yli 38 vuorokautta Salattuihin elämiin.

6. Katson muuten myös pornoa. Kyllä joo. Mitä tässä on toisinaan akkojen kanssa asiasta keskusteltu, niin kauhean moni nainen ei tosiaankaan katso. Itselläni ei ole mikään ongelma myöntää tätä asiaa. It´s fun! I have a fun toolbox too!

7. En ole nähnyt Star Warseja. Lähipiiri tämän tietääkin ja aina asian tullessa esiin, alkaa toruva kauhistelu ja manailu. Olen kyllä yrittänyt monesti, eivät jaksa kiinnostaa. Family Guyn versio kertoi kaiken oleellisen, olen siitä ihan varma.

8. Kynsistäni voi nähdä mielialani. Lakkaan niitä usein ja olen huomannut, että mikäli päällä on jonkin asteen masistelu tahi alakuloinen kausi, jätän ne kokonaan hoitamatta.

9. En ole kauhian sosiaalinen tyyppi. Viihdyn paljon yksikseni ja oon siinä mielessä hirveen tylsä tyyppi, ettei mulla ole mitään tarvetta aina olla porukan mukana hälinän keskellä. Varmaankin siksi, että töissä näkee niin paljon ihmisiä niin niitä ei enään vapaa-aikana yksinkertaisesti jaksa. Tästä syystä olen myös todella huono soittelemaan ihmisille, tuppautuu seuraan tai järkkäämään mitään systeemejä.

10. Minulla on ABC-ajokortti. Ajoin ne kaikki kertarykäsyllä 18-vuotiaana ja pääsin myöskin inssit ekalla läpi.

11. Nukun alasti. On ihan kamalan vaikeata jos olosuhteinen pakosta pitää yrittää olla siveä ja nukkua joku riepu päällä. Saatan silti unissani repiä vaatteet veks ja herätä nakuna. Puhun myös unissani, paljon.


11 kysymystä haastetuille:

1. Mitä bändiä tai artistia olet fanittanut sellaisella volyymillä, että kaikki oheiskrääsä oli saatava ja oman huoneen seinillä julisteet toimittivat tapetin virkaa?
- Spice Girls. Suhteemme oli lyhyt, mutta sitäkin kiihkeämpi. Huoneeni oli lattiaa ja kattoa myöten tapetoitu Spaissarikuvilla ja ihan kaikki rahat meni niihin keräilyvalokuviin sekä purukumeihin, joista sai tarroja.

2. Nykyinen bändien top 3?
1. HIM, since 1997. 2. Placebo 3.Diary of Dreams/ Depeche Mode/ Type O Negative/Lord of The Lost. 

3. Onko sinulla sisaruksia? Jos on, millaiset välit teillä on? Jos ei, oletko joskus sellaista kaivannut?
- Tää on aina vähän kysymys, mitä pelkään tutustuessani uusiin ihmisiin, koska se niinsanotusti vähän tappaa aina tunnelman ja tekee kysyjän olon vaivautuneeksi.. Käytännössä kaksi, teoriassa kolme, hengissä yksi. 2 veljeä, 1 sisko. Välit on siihen elossa olevaan pikkubroidiin ihan hyvät. Hirveesti ei tekemisissä olla, mutta asiaan vaikuttanee iso ikäero ja erilaiset kiinnostuksen kohteet. Hyvin ollaan kuitenkin tultu toimeen jo viimeiset 10 vuotta.

4. Kuitenkin lapsuusvuosilta on tähän päivään mukana kulkenut joku ihana söpö (mahdollisesti runnellun näköinen) lelu, mikä?
- Mulla on sellainen yksi laatikko, joka on vähän niinkuin muistoboksi. Siellä on kaikkea mahdollista pientä elämän ajalta. Ehkä kuitenkin se näkyvin söpö lelu, jonka asettelen päivittäin päiväpeitteeni päälle on melko iso Ville-nalle. Ostin sen joskus pienenä saatuani edesmenneeltä vaari-Vallattomalta rahaa pehmonalleen. Valitsin jo silloin sen nimeksi Ville. Valon Ville tuli vasta vuosia tämän jälkeen. 

5. Mikä on nykyinen ammattisi (/opiskelupaikkasi) ja toiveammattisi?
- Koulutukseltani olen matkailu- ja ravitsemusalan amk-restonomi sekä ylioppilas. Ammatiltani tällä hetkellä määrä-aikainen äitiysloman sijainen Clubman Oy:lla, aka baarimikko/ravintolatyöntekijä. Toiveammatti olisi kyllä edelleen se poliisi.

6. Oletko koskaan joutunut läheltä piti-tilanteeseen niin, että elämä vilahti silmissä? Mitä tapahtui?
Silloin, kun vedin autolla puoltoista kiekkaa ympäri ojaan (18-vuotiaana) oli kai se mun eniten lähellä piti-tilanne. Ei tullu silloin kyllä mitään "elämä vilahtaa silmissä"-hetkee, mutta jotenkin se parin sekunnin homma tuntui musta ihan hidastetulta, kestävän törkeen kauan ja jotenkin tiedostin koko sen ajan, että "nyt lähti auto käsistä, nyt mä kuolen, kohta sattuu, mä kuolen, hitto miten mutsi tän ottaa, jumalauta mä kuolen, mä en halua kuolla, kunhan tuolta ei vaan tulis autoo vastaan tai osuis sähkötolppaan"-ajatusketju. Ja sit mä kuitenkin päädyin pehmeästi ojaan auto kyljellään, kampesin itseni ulos seisoen hantin puoleisen oven ikkunan päällä ja relluuni tahi minuun ei tullut klommoakaan. Ja eka auto, joka tuli paikalle sattu viel olee hinausauto. :D

7. Elämäsi onnellisin päivä? Tai hetki. Tai elämänvaihe. Tms, mihin ikinä onkaan helpoin vastata.
Lapsuus. Sillon kuin oli niin pieni, ettei tarttenu päättää itse mistään mitään ja ei oikeastaan edes muista siitä ajasta muuta kuin ne kivan Puuhamaa/ Korkeasaari/ Lintsi/ mökkireissut.

8. Missä maissa olet vieraillut? Mikä niistä oli suosikkisi ja minkä takia?
En valitettavasti monessakaan. Niista kourallisesta kuitenkin Thaimaa on ainoa (Viroa lukuunottamatta) jossa olen käynyt useaan otteeseen. Tulevaisuudessa aion kyllä reissata paljonkin ja rohkeasti käydä maissa vaikka yksikseni, ettei sitten tartte vanhainkodin kiikkustuolissa manata, että "olisin aina halunut, mutku..."9. Oletko kokenut ahaa-elämyksiä jostakin bloggaajasta pelkästään hänen tekstiensä perusteella; tämän kanssa varmasti tultaisiin toimeen tai tämä olisi mielenkiintoista tavata tai odotatko jonkun päivityksiä yli muiden? Nyt jos koskaan on aika tulla kaapista ulos!
Osittain kyllä joo. Sitä jää seuraamaan sellaisia, jotka on jotenkin kirjoitustyyliltään, touhuiltaan, ammatiltaan, harrastuksiltaan yms piirteiltään "meikäläisen tyylinen". Toisaalta mä stalkkaan myös blogeja, joille vaan nauran ja joiden kirjoittaja lähinnä vituttaa. Paljon on blogeja, jotka on ystävien pitämiä, välissä on kaikki skaalat äitiysjutuista sisustukseen ja koirajuttuihin sekä pissishommista jööttimeininkiin. En siis tuu kaapista tän enempää ulos.

10. Edustatko mitään vähemmistöjä? Vasenkätisyys? Punavihersokeus? Seksuaalinen suuntautuminen? Lukihäiriö? Oletko monogaaminen tai nudisti? Mitä tahansa!
- No mulla on tosi harvinainen veriryhmä.. :D Meikäläisiä on sellainen 0.45% koko maailmassa, AB-. Instantly alko muuten soimaan päässä vihaamani Sami Saaren Ainutkertainen.. Yh.

11. Mitä odotat tulevalta kesältä eniten, ovatko suunnitelmat jo selvillä?
- Nummea. Ainahan se on vähän niinkuin kesän kohokohta. Muuten odotan ihan semmosia perusjuttuja. Että ois lämmintä, aurinkoista, ystäviä, tekemistä, ohjelmaa, oisin terve...

Meikäläisen 11 kyssäriä.
1. Uskotko henkimaailmaan tai muuhun yliluonnolliseen? 
2. Mitä yleensä tilaat baarissa juotavaksi ollessasi viihteellä?
  2.2 Jätätkö tarjoilijalle tippiä? 
3. Nimeä kolme artistia/bändiä, joita et voi sietää. Mikä niissä vituttaa?
4. Mikä on sinulle mieluisin vuodenaika?
5. Onko sinulla ollut joku sellainen haave elämässäsi, jonka olet jo päässyt toteuttamaan?
6. Mihin elämässäsi olet tyytyväinen tällä hetkellä? Positiivisuutta kehiin tyypit! Aina jaksetaan kyllä valittaa, mutta mikäs ois hyvin just nyt? Joku sellainen vaikka, mikä ei joskus ole ollut tai jota et aiemmin ole osannut arvostaa?
7. Onko sinulla joku harrastus, jota olet aina halunut kokeilla, mutta jota et jostain syystä ole vielä koskaan saanut/pystynyt/viitsinyt aloittaa?
8. Onkos mitään fobioita? Ukkonen, hämähäkit, kuolema, linnut, pellet, vakosametti,,,jotain?
9. Missä arkisessa asiassa olet kertakaikkiaan surkea? Unohdatko aina uusien ihmisten nimet/kasvot, onko suunnistusvaistosi aivan hukassa, onko käsilaukustasi aina se etsimäsi tavara unohtunut kotiin, eikö karjalanpiirakoiden rypytys onnistu, palaako perunatkin pohjaan, oletko tapaturma-altis, nolojen tilanteiden mies/nainen?
10. Tupakoitko? Säännöllisesti/satunnaisesti. Tää on juttu, mikä harvemmin tulee blogeissa esille, mutta on kuitenkin aika oleellinen osa ihmistä imo.
11. Oletko enemmän TV-sarjojen orja vai leffafriikki? Minkä sortin tyyli niissä iskee?Haastettavat:
Oon kyllä huomannut, että blogini lukijat sekä kävijämäärät ovat lisääntyneet hurjasti viimeisen parin kuukauden aikana. Kiitos ja tervetuloa vain! Siksi heittäisinkin tämän haasteen nyt teille uusille (ja vanhoillekin) lukijoille. Kommentoikaa rohkeasti haasteeseen tarttuessanne tähän tekstin loppuun kun nakki on grillattu, niin käyn mielelläni lueskelemassa. Toivotaan, että niitä kommentteja saadaan vähintään se 11, mikä oli koko haasteen idea!

3 kommenttia:

 1. Ihanan värinen toi sun tukkas! Millä värillä sä oot värjännyt sen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Moikkis! Kuvia on pitkältä ajalta tässä postauksessa. Tyvivaalennuksen jälkeen olen värjännyt hiukset Stargazerin Magenta-sävyllä, mutta nyt viimeiset pari kuukautta olen siirtynyt komboon joka pitää sisällään 50:50 suhteessa Directionsin Dark Tulipia ja Cerisea. Ja sävytyshoitona Biozellin Color Maskia, tietenkin sävyllä Plum.

   Poista
 2. Täällä toinen, joka ei ole nähnyt Star Warsseja. Inhoan scifiä, ei ole ihan minun juttu :P

  VastaaPoista