keskiviikko 16. huhtikuuta 2014

Arkihaaste

Facebookissa kiertää nyt tämä arkihaaste kovin tiuhaan tahtiin.
Minutkin siihen haastettiin ja eilen sain homman suoritettua.
Ajattelin nyt viellä tänne bloginkin puolelle kuvakollaasit teksteineen pläräyttää, jotta nekin lukijat, jotka eivät ole henkilökohtaisesti tuttujani, pääsevät hieman mukaan siihen, kuinka viimeiset 5 päivää meikäläisellä on mennyt.


"Arkihaaste 1/5.
Verotuspäätös saapui lopulta minullekin, palautuksia. Aamupalaan jaksoin jopa panostaa. Armin kanssa käytiin vähän pidemmällä lenkillä harjulla vesisateesta huolimatta. Nappasin nättikivan kuvan sormestani siteiden vaihdon yhteydessä ja nyt testaan vaihtoehtoista särkylääkitystä roséviinin avulla""Arkihaaste 2/5. 
Aamuherätyksestäni vastasivat Jehovan Todistajat. Päivän viherpiipersin ikkunalautainvaasiota rakkaudella. Lähdin Pohjois-Haagaan tupareihin eväinäni energiajuomaa ja vichyä. 40+ humalaista ihmistä ja minä. Siirryin jatkoille paikalliseen Ravintola Idaan, jossa folio maksoi 10senttiä. Parhaiten käyetty 1,- ikinä, sillä seurueemme askarrella paskarteli niistä sitten hatut. Sit mä tulin kristallimetsän läpi ja nyt mä oon tässä."


"Arkihaaste 3/5. 
Leppoisa sunnuntai. Varauduin virpojiin, joita ei onneksi näkynyt. Sain siis itse syödä suklaamunat.. Väsäsin tomaattisen makkarakeiton ja muuten koko päivä onkin röhnötetty sohvalla katsoen SoA:aa ja nyt Farmin finaalia. Go Sanni!!"


"Arkihaaste 4/5. 
Tämä Peter Steelen kuolinpäivä. Aamupalajuttuja. Vaatekomeron suursiivous etsien erästä vaatekappaletta, jota tarvitsisin lauantaina - ei löytynyt.. Talvivaatteet ja -kengät sen sijaan sain pakattua verkkokellaria varten. Loppuilta pitikin silittää pyykkejä, kunnes "kattokaa uusin got. i mean now" sekä "sun vaa pitää nähä tämä". 10min pohdinta ja tilasin HBO Nordicin. Katsoin sitten sen mitä käskettiin ja nyt taidankin juoda sen Steelen muistoviskin vähän niinkuis kahdelle asialle : God ja GoT." "Arkihaaste 5/5. 
Aamusella värisävytin niin hiukseni kuin kulahtaneita vaatteitakin. Biozell Corol Mask ja Back to black. Ulostauduin pois himastani ekaa kertaa 3 päivään ihmisten ilmoille. Ruokakauppaan, koska kahvimaito ja tupakat loppuivat. Vierailin myös karkkihyllyllä (missä käyn oikeasti vain pari kertaa vuodessa) ostaen Toffifeeta. Siellä teki mieli - kotona enään ei. Käväisin myös lemmikkieläinkaupassa ostamassa Armille uuden vinkulelun, jonka ostopäätöstä kaduin heti päästyäni kotiin. Onneksi lelun vinku kesti ehjänä vain ennätykselliset 2h. Ja koska eilen tilattu HBO Nordic, muu aika onkin juurruttu sohvaan katsoen True Bloodin kutosta.. JA HEI! Pääsin eroon sormeni sitomisesta toisiin sormiin ja käytössäni on nyt jo 9 sormea. Sen kunniaksi ostin oluen. Vaikka antibioottikuurin myöskin apteekista hain, koska se sormi ja mahdollinen haavainfektio."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti