sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Porn. Foodporn.

Jo monen viikon takainen kulinaristinen orgia teksti- ja kuvamuodossa olkaahan hyvä.
Viimeisen vuoden aikana supersuosioon noussut sapuska, joka avokaadopastan tavoin on pikkuhiljaa löytänyt tiensä myös monen ruokaravintolan listalle.

Pulled Pork. Nyhtöpossu. Suikalesika. Mitä näitä nyt on. Rakkaalla on monta nimeä.


Tämä näihin K-18 kuviin päätynyt yksilö rakasteli kierto-ilmauunissa salaisia mausteita täysin pyöreät 24 tuntia. Oli masokistista joutua sietämään sitä tuoksujen vallankumousta, mikä tuon ajan leijaili asunnossani. Raadollisen alkukantaisen revinnän jälkeen, viimeiset 30 minuuttia grillausvastusta kohdatessaan huusin kurkku suorana turvasanaa samalla, kun valmistelin tulevaa aktia härpäkkeineen.


Kumppanikseen tämä lohturuoka sai ciabatta-leipää, tomaattia, salaattia, suolakurkkuja, kurkkumajoneesia, ketsuppia ja paljon paahdettua sipulia.
Viereen valikoitui kurkkutikkuja.
Jos vain kärsivällisyyttä ruoan odotteluun riittää, suosittelen ehdottomasti kokeilemaan.
Olen sortunut myöskin niihin 4h haudutusresepteihin, mutta kyllä se asia nyt vain on niin, että kasslerista saa maukkaimman nyhtöpossun sillä pitkällä haudutuksella, itsetehdyn marinadin kanssa, foliosuojassa ja vesihauteessa.
Ja mikä tässä trendisapuskassa on hienointa - raaka-aine on halpaa! Kannattaa samantein tehdä se parin kilon satsi, sillä tätä kyllä syö vaikka seuraavan viikon. Maistuu yhtä ihanalta myös kylmänä.

Nautitaan tietysti mieluiten hyvässä seurassa kera oluen. Tähän safkaan ei sotketa mitään viinejä.

I´m all yours, babe.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti