tiistai 5. marraskuuta 2013

Syksyni mun

Tässä on nyt parin kuukauden aikana ollut sellainen jakso, että ei jostain syystä ole löytynyt mitään mielenkiintoa päivitellä blogia tai oikeastaan edes lukea kaikkien seuraamieni tyyppien omia kirjoituksia.


Elellään samaan aikaan synkän sumuisia aikoja ja kuitenkin hyvin onnellista hetkiä.
En rehellisesti sanottuna lähes pariin vuoteen ole tälläisiä fiiliksiä sisältäni löytänyt ja niiden kanssa yhteiselo on samaan aikaan pelottavaa, pakahduttavaa, jännittävää, rentouttavaa ja ahdistavaa.Edessä on muutoksia ja toiveikkuutta.
Se, mitä ne tuovatkaan elämääni, on kai vain asia mikä selviää katsomalla. Asioita turhaan etukäteen stressaamatta..Olen viettänyt hyvin paljon aikaa itselleni tärkeiden ihmisten kanssa etenkin Helsingin suunnalla.
Tutustunut uusiin hienoihin ihmisiin ja ylitellyt omia mukavuusalueita.
On ollut juhlia ja tapaamisia, ihan vain oleskelua ja extempore-juttuja.
Olen ravannut lekurissa, panikoinut asioita ja hengitellyt kuvitteelliseen paperipussiin hyvin paljon.
Tein ison hankinnan ja aloitan myöskin uudet haasteet ensi viikolla hieman muualla.

Kotosalla on tapitettu monta tuotantokautta Sons of Anarchyä, True Bloodia ja South Parkia.
On tehty käsitöitä aina villalangasta kaljatölkin avausklipsuihin.
Luettu paljon ja valvottu tuhottoman aikaiseen, nukuttu iltaan ja  kellon ympäri.Vietin myös lihattoman lokakuun, mistä itse olen sangen ylpeä.
Minulta kyllä löytyi muutama hyvä vertaistukihenkilö tähän hommaan, mutta siltikin olen itseni kanssa hyvin yllättynyt siitä, että moisesta selvisin. Ja vielläpä melko kivuttomasti!

Yhteenvetona aivan kaikesta voisi sanoa, että pääpuitteittain täällä menee mukavasti.
Vaikka blogin puolella ei niin kovin vilkasta ole ollutkaan.
Eiköhän tämä taas tästä vilkastu.


Kuvat, jotka tähän postaukseen on ripoteltu, ovat peräisin viime viikonlopun Halloweenbileistä niin Töölössä kuin PRKL Clubillakin.
Lisäksi materiaalia on Honkaluotoa edeltävältä ajalta, jolloin vietettiin Thaimaahan muuttavan frendin läksiäisiä, katsottiin Bieber-dokkaria ja neiteiltiin kasvonaamioilla.
Nyt aion viettää vaihtoehto viikonlopun, jonka hillun Sammatissa saunasta, paljusta ja toivottavasti myös hyvästä seurasta nauttien. Ehkä siinäkin pari lasia viiniä tulee juotua.


Niinjuu ja kyllä, jälleen värjäsin hiukseni. :DEi kommentteja:

Lähetä kommentti