maanantai 25. marraskuuta 2013

No longer sossupummi

Revin nyt selkänahastani nopean päivityksin tänne.
Edelleen on jotenkin hyvin tympääntynyt olo koko blogimaailmaan, mutta nyt sentäs olen jo ruvennut muidenkin tekstejä hieman aktiivisemmin seuraamaan.
Pikkuhiljaa mieleen on myös alkanut hiipimään niitä omia "tästä pitää tehdä merkintä"-ajatuksia, joten eiköhän se tästä taas..


Sain tosiaan töitä!
Sitten valmistumiseni en ole edes kauhean aktiivisesti hommia etsinyt.
Oli kesä ja muutto ja koiranpentu sekä kesäiset festarit, puistoilut, mökkeilyt sekä Rantajamien työkeikka sekä Saksan reissu. Siinä olisi hankalaa ollutkin töitä etsiä ja samantien ladella 10 eri pakko saada vapaaksi- ehtoa. Lopulta kesän lopulla kun niitä töitä etsimään aloin, hyvin nopeasti selvisi, että ei taida tämä Lohja ihan niitä amk restonomin luvatuimpia maita olemaan.
Ylikoulutettuna palauttivat työhakemuksia jopa Prisman kassoilta ja muistakin vähänkään kiinnostavista hommista. Fine..Lopulta olin jo asennoitunut siihen, että taidan lähteä sinne Lappiin jälleen sesonkityöntekijäksi ja sitten keväällä aloittaa rahatilanteen korjauduttua oman luukun etsimisen lähempää pk-seutua.
Siellä kun kyllä niitä koulutusta vastaavia hommia tuntuisi enemmän olemaan.
Sattuipa siinä sitten kuitenkin silmään mollin sivuilta ihan hyvin varteenotettava baarimikon äitiysloman sijaisuus. Mainiota. 6-12kk nakki. Näpytin hakemuksen viidessä minuutissa, parin päivän päästä tuli soitto, menin haastatteluun silmätulehduksessa ja sain samantien paikan!Pari viikkoa sitten minä siis palasin jälleen kaljahonoihin roikkumaan.
Näin ensialkuun työpaikkani sijaitsee tosin Kirkkonummen Urho Baarissa, ennenkuin joulukuun puolessa välissä aloitan hommat Lohjan Rock´N´Roll Café:ssa.
Työmatka Rokkariin onkin nätit parisataa metriä, mutta Urhoon ajelee sen puolisen tuntia suuntaansa. Tästä syystä asiat meni jälleen vähän nurinkurisesti.

Mun piti tehdä töitä hommatakseni auton, mutta nythän mun piti hommata auto tehdäkseni töitä.
Rakas veljeni ja isäni sitä nyt yrittävät kiireellä kursia katsastuskuntoon, jotta meikäläisen ei tarvitsisi niiden autoja työmatkoja varten pölliä.Kovin on ollut mukavaa. Pieni symppis kuppila, todella halpaa olutta (puoli litraa 2,90e 16.00 asti, sen jälkeen 3,50e) ja pubimeininkiä sanan todellisessa merkityksessään.
Kiva on ollut pitkästä aikaa tehdä töitä ihan yksikseni ja ilman sitä ala cartemeininkiä. Saada jotain rytmiä elämään ja puhua uusille ihmisille.
Pikkuhiljaa alkaa naamat tutuiksi käymään ja jostain kuoriutui myöskin se asiakaspalvelumeitsi, joka on muuten ihmisenä hyvin paljon herttaisemman oloinen tyttö kuin vapaa-ajalla.
Alkuun kyllä pelkäsin, että Kirkkonummella puhuvat vain ruotsia, mutta onnekseni en ole kertaakaan sitä edes kuullut.
Musiikkimaussa niillä kyllä toisinaan näkyy olevan vähän aukkoja. :)4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Äläpä. :D Onneksi hiljaisina hetkinä saa soittaa mitä haluaa mikäli vain biisinvalintatyökalu toimii. Kerran se jumahti soittamaan pelkkää Mambaa monen biisin verran. Paikalta löytyvä jukeboksikin on vähän kyseenalainen jos siitä sattuu joku valitsemaan esimerksi Kari Tapion Myrskyn jälkeen repeatilla viidesti. :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos! On kivaa tehdä taas töitä. :)

   Poista