perjantai 6. syyskuuta 2013

Band of Vipers & Verhot @ Semifinal

Keskiviikkona 4.9 ilta-ajeluni Helsinkiin vei meikäläisen Semifinaaliin.
Siellä lavalle saatiin ihanaiset Band Of Vipers sekä mainio Verhot.
Vaikka soittoajat oli inhimilliset 21 ja 22, sekä sisällekin pääsi halpaan 6euron hintaan, joutui valitettavasti jälleen toteamaan, että porukka on ihan pälliä kun ei käy keikkaloimassa tälläisillä hetkillä, vaan maksaa mielummin sen 35euroa viikonloppukeikoista keskellä yötä hirveässä tuubassa.

Nnnoh, sinäänsä sama mulle. Olipahan tilaa hengittää ja pystyi rauhassa keskittymään musiikkiin.Viimeksihän Viperseista todistin vain puolikkaan bändin kokoonpanolla vedetyn akustisen keikan. Se oli silloin toukokuussa MuCavassa. Oikein kiva siis oli vaihtelua siihenkin saada ja ihan oikeat rummut kännykkäsovellusten sijasta.
Edelleenkin haluan nähdä kuinka ison lavan Matti tarvitsee, jotta siltä ei näyttäisi jammaustila loppuvan kesken. Selkeetä nyt tietenkin on, että Semifinalia ja myöskin Torvea isomman se tarvitsee ja myöskin bändinä ansaitsee.
Ehkä ensi kerralla Tavastian puolella? Toivotaan näin.Puolisen keikkaa seurasin myöskin siltä toiselta laulu- ja soitinyhtyeeltä.
Verhot olikin bändinä jonkin verran tuttu YouTuben kautta, eli mukavahan se nyt oli nähdä kuinka poppoo toimii livenä. Ja hyvinhän se todellakin toimi. Vähän harmitti, että kahvilinjalla meikäläinen meni, sillä pienissä punkkupäissä tuo olisi varmasti ollut hyvinkin herkistävä kokemus.
Piti tässä vielä mainostaa, että Band Of Vipersien Los Viperos Megastore on avattu ja sieltä voipi käydä ostelemassa vaatetusta syysiltoihin.
Niin ja peukattamassa pitää tottakai käydä Facebookin puolella ja esikoislättyä voi kuunnella Spotifysta.
Kiitos ja kuitti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti