tiistai 13. elokuuta 2013

M´era Luna - Freitag

Olen siis selvinnyt hengissä neitsytmatkastani Saksaan ja jööttifestareista nimeltään M´era Luna.
Kaikki meni kutakuinkin käsikirjoitusten mukaan ja olen sanoja säästelemättä puulla päähän lyöty siitä, kuinka siistit nämä festarit olivatkaan.


Lentokone lähti kohti kiitolinjaa perjantaina 6:40. Olin valinnut tietenkin suoran yhteyden ja parin tunnin päästä laskeuduttiinkin edelleen unenpöppöröisinä Berliinin Tegelin lentokentälle.
Oikea bussi oli se TXL ja sillä pääsinkin aivan suoraan rautatieasemalle reilussa 10minuutissa.


Sitten istua nököteltiinkin 2,5tuntia odotellen junayhteyden lähtöä.
Ei ollut pätkääkään vaikeata päätellä, että varmasti olisin oikeaan junaan menossa. Laiturille valunut ja junaan sisään lapannut porukka oli kyllä aivan varmasti samaan tapahtumaan menossa kuin meikäläinenkin. Jos sitä laituria vertasi siis muihin lähteviin juniin..

Kolmen tunnin junamatka kysyi jälleen istumalihaksia ja nikotistin sietokykyä ilman tupakkia.
Keskityin hyvään kirjaan ja maisemiin.
Niin ja jumalauta siellä on tuulivoimaloita!
Varmaan yhtään kilometriä ei päästy eteenpäin, etteikö jossain horisontissa olisi näkynyt tuulivoimala..13:23 juna sitten saapuikin sinne Hildesheimiin. Meitsi oikeesti pääsi perille, jumakeka.
Karttoja olin jokusen kipaleen tulostellut ja ne kourassani sitten lähdin suunnistamaan kohti hotelliani.
Pieneltä symppiskylältä se mesta vaikutti ja hotellinkin löysin vain yhden mutkan kautta.
Juna-asemalta aikaa tuon kipitykseen meni vain kymmenisen minuuttia, joten sijainniltaan ihan loistokas valinta. Varauskin löytyi mestan kirjanpidosta ja kahdelta vedinkin jo punkassani päiväunia tyytyväisenä.
Tätä ennen olin toki käynyt etsimässä lähikaupan, joka löytyi siitä 50metrin päästä.
Hamstrasin välipalan lisäksi kylmettymään alle 4euron hintaisen sikspäkin olutta ja 2euron valkkaripullon. Tietty.


Parin tunnin kauneusunien jälkeen aloitin neiteilyn ja korkkasin sitä viiniä kerätekseni rohkeutta festivaalialueelle saapumiseen. Kävelin takaisin rautatieasemalle, jonka viereiseltä bussiasemalta löysinkin heti bussin, jossa isolla luki M´era Luna. 2,25e ei paha hinta julkisesta kun kävellen matkaa olisi saanut talsia sen kolmisen kilsaa. Siispä 10minuutin päästä löysin itseni Hildesheimin vanhalta armeijan tukikohdalta ja lentokentältä.
Vaikka bändejä ei tosiaan perjantaina esiintynyt, eikä koko festarialue ollut vielä auki yleisölle, katsoin parhaaksi mennä harjoittelemaan tuota saapumista ja vaihdattaa lippuni rannekkeeseen.


Parin tunnin ajan sitten kuljeskelinkin ruokakojualuetta ympäriinsä, ihmettelin ihmisiä ja nautin myös pari olutta. Oli kaiken sortin tuliesitysshowta, sirkusesityksiä ja joku paikallinen folkkibändi myöskin veteli vanhan ajan henkeen rakennetun kylän ympärillä lavalla, joka oli rakennettu heinäpaaleista.
Yhdessä lentokonehallissa oli käynnissä lukupiiri, jossa seuraavina päivinä esiintyvien bändien edustajat kävi kukin vuorollaan lukemassa jotakin kirjallisuutta. Tunnelma oli sangen harras sielä kynttilämerialttarilla kun porukka vain hipihiljaa keskittyi johonkin tarinaan mistä meikäläinen ei tietenkään ymmärtänyt sanaakaan.
Muutaman tunnin ihmettelyn jälkeen päätin lähteä takaisin kohti hotellia, sillä koko päivän matkustus ja jännityksen purkautuminen verotti pahasti ajatuksien kulkua.


Purettuani matkatavarat, kittasin vielä pari lasia sitä naurettavan halpaa ja hyvää valkkaria, pullon olutta ja katsoin saksaksi dubattua American Pieta sekä jakson Frendejä.. Ei kuulostanu vitsit yhtään niin hyviltä saksaksi ja väärillä äänillä.
Nauroin niille tosin silti, koska osasin molemmat ohjelmat ulkoa vaikka unissani.


Kun seuraavan päivän sotasuunnitelma oli laadittu, piti kello asettaa soimaan ja siirtyä ihan kunnolla nukkumaan. Hemmetin ajoissa pitäisi olla aamupalalla, sillä ekaan kulkevaan bussiin oli kertakaikkiaan pakko keritä, jotta pääsisi alueelle ajoissa näkemään Lord Of The Lostin.
Se aloittaisi jo 11:40.

Seuraavat pari päivää olinkin keskellä mielettömiä bändejä, hyvää fiilistä, tanssimista ja mainiota keliä. Näin myös enemmän paljasta ihoa niin yleisössä kuin lavallakin kuin vaatetettua ruumiinosaa.
Sekä miehillä enemmän hameita kuin housuja ja varmasti enemmän transuja kuin Thaimaan Pattayalla.. Jos jonkin sortin vaate-, meikki- ja hiusviritystä sekä porukalla kenkiä, joiden koron keskiarvo oli ehkä jossain 20cm hujakoilla.


4 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. No voi helvetti.. :D Nussitaanko sielä pilkkua? Kirjotusasusta viis, parissa paidassa luki jopa MERALUNA. Tulenee ymmärretyksi, mutta korjataan toki ärsytyskynnyksen ylityksen vuoksi jatkoon M'era..

   Poista
 2. Kyllä, täällä nussitaan pilkkua. :) Itseäni ärsyttää suuresti akuutti-korkomerkin käyttäminen heittomerkin paikalla.
  Kiitos kaunis. <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos kirjotat tän sanan itse paperille niin haluan nähdä kuinka nämä nyt eroavat sitten toisistaan. Ärsyynnyin.. Tämä ei muutenkaan liene se blogi, mitä kielioppinatsien tarttee lukea, koska niitähän tämä kuhisee.. Ellei sitten satu olemaan natseilun lisäksi masokisti. Nickejä arvostaen.

   Poista