torstai 8. elokuuta 2013

1 Day To Go!

Toissayönä pähkäilin, hermostuin ja raivostuin, mutta lopulta kuitenkin kaiketi onnistuin tilaamaan itselleni junaliput reitille Berliini-Hildesheim-Berliini.
En nyt kyllä yhtään ole varma, miten siinä kävi, koska systeemi vaikutti helevetin vaikealta ja kysymysmerkkinä on edelleen, miten nopeat yhteydet mukamas maksoivat vähemmän kuin tuplasti pidemmän aikaa puksuttavat junat..

Nnnoh,,,katsotaan sitten mihin päädyn ja kuinka kalliiksi sekin tulee.
Lähinnä ongelmia tällä hetkellä aiheuttaa siirtyminen lentokentältä rautatieasemalle ja toisin päin.
Yhtään mitään selkoa en näistä parista infotusta bussista saanut, wtf TXL, 109 ja 128, hä?
Mistä mie tiiän oikealla veks jäädä..? :D
Onneksi siirtymiseen on varattu molemmilla kerroilla 3-4 tuntia. Toivotaan siis vain, ettei lennot/junat ole myöhässä.


Mono Inc.
Lienee biisin nimi juurikin sopiva näihin kaoottisiin fiiliksiin.
Pidän tästä Wikipedian määritelmästä musiikkityylin suhteen: Vaihtoehtorock.
Saapas nähdä kuinka onnistuu kyseisen bändin rumpalin/toisen laulajan vedot. Kuitenkin kovin korkealta monessa kipaleessa tuntuu vetävän ja jotenkin epäilen rankasti laulun toimivuutta ilman taustanauhoja jos samaan aikaan pitää hakata rumpusettiä raivolla. Puhutaanhan nyt kuitenkin naisesta. Näiltä ilmestyy samaisena päivänä myös uusi levy, jota ne ei toivottavasti kauheasti soittele.
Eihän kukaan ole vielä messissä niissä biiseissä.Vaatekriiseilyn olen tottakai naisena ottanut hyvin tyypilliseen tapaan äärettömän raskaasti.
Ylimääräisiä lumppuja ei voi hamstrata mukaan, sillä aion selvitä koko reissun lentolaukkuun mahtuvalla tavaramäärällä.
En kertakaikkiaan jaksa enään stressata ruumaan menevistä kapsäkeistä ja niiden liukuhihnojen sijainneista, katoamisista tai rikkoutumisista.
Pohdintaa aiheuttaa myös koneeseen sallittujen ja kiellettyjen tavaroiden lista. Luokitellaanko korsetin metalliluut aseiksi? Jos kerta sukkapuikkojakaan ei saa viedä. Entä takavarikoiko ne suoristusraudan tai kihartimen.. Umh.


Blutengel
Voi jee! Viimein näkee nämä. Aiemminkin olen bändiä hehkuttanut bloginkin puolella lähinnä niiden äärettömän mielenkiintoisien musiikkivideoiden vuoksi. Lavallakin kun livevedoissa nähdään lähinnä bändiin kuuluvia esiintyjiä, eikä soittajia nimeksikään. On kaiken sortin verisuihkuja ja lesboilua, strippausta ja teatterilavasteissa tapahtuvaa näyttelemistä. Varmasti juurikin näkemisen arvoinen show tiedossa. Kuitenkin on pääesiintyjien joukkoon nämä tipautettu illalle esiintymään, joten eiköhän siellä jotain specialimpaakin lavalla nähdä.Gothminister ---> VIDEO
Norjan lahja euroviisuille. Jota ne ei tajunneet käyttää virallisena edustajana. Vaan pistivät jonkun stanan Margaret Bergerin,,,joka kyllä sijoittui neljänneksi. Vuosia olen nämä halunut livenä nähdä. Nyt sitten vihdoin ja viimein, toivottavasti näen.Ihan on pelkkää teatteria näidenkin lavavierailut pääsääntöisesti kuten linkinkin musavideosta on nähtävissä. PVC maalit naamaan, tukka pystyyn ja lentävä porsas kouraan.


End Of Green
Pahasti on kyllä kolahtanut tämän bändin tuotanto meikäläiseen. Vähän vaihtelua siihen EBM jumputijumputiin, mitä suurin osa esiintyjistä kuitenkin edustaa.

Eisenfunk
Tietenkin ne on siellä. Jos tällä ei saada kunnon tanssipippaloita pystyyn niin ei sitten millään.
Cybergootit siellä pistää menee industrial dancea happimaskit naamalla sen näkösenä että heikkohermoisempi luulisi epilepsiakohtaukseksi. Joten TETRIS ja let us play pong.
Front 242 ---> VIDEO
Umts umts umts. Pitäähän nää nyt kerran elämässä nähdä.

Front Line Assembly ----> VIDEO
Vahvasti täysin sama kuin yllä olevan nimen kanssa.

Unzucht --> VIDEO
Täähän taas menee siihen kategoriaan,
että on niin paska läppä,
jotta on hyvä.Nachtmahr
Jotenkin ironista, että päästetään Saksan maalle bändi, jonka koko imago perustuu Hitler yms natsijuttujen kanssa pelleilyyn. Kyseessähän on L'Âme Immortelle:sta tunnetuksi tulleen Thomas Rainerin sooloprojekti. Saapis nähdä saavatko esiintyä. Aina sillon tällön järjestäjät pistelee keikkoja poikki kun menee liian rasistiseksi, seksistiseksi tai loukkaavaksi lavashowt. Samaa tahtia myös YouTube joko varottelee musavideoita availlessa, että sisältää loukkaavaa materiaalia taikka tylysti vain poistaa niitä. Kauheen suppeeta porukkaa..


Kuten aiemmista pärstäkertoimen kuvista näkyy, käväsin alkuviikosta pätkäsemässä puolet hiuksistani veks.
Vuosia ja vuosia olen tuota leikkuumallia pähkäillä pohtinut, mutta nyt vasta päätin kampaajalle aikaa varatessani, että tällä kertaa se oikeasti leikataan.
Siispä latailin mallina YouTubelinkkiä AFI:n Miss Murderista kampaajalleni, jotta se saisi näkemystä siitä, mitä meinaan. Muistan, kuinka sieluni vuodatti kyyneliä, kun Davey Havok leikkautti kutrinsa, mutta uuden tukkansa (nykyisin jo vanhansa) nähtyäni totesin, että tuommoisen minä vielä joskus leikkautan itselleni.
Pehmeä lasku sille hiusmallille. Ens kerralla vetästään lyhkäsemmäksi se pitkäkin puoli, jos tässä viihdyn. 9mm sanoivat leikkuukoneen asetukset kun sivusiilini ajettiin. Hiuksia oli operaation jäljiltä lattialla kammottavan paljon. Tulihan siinä pieni voi nyyh-fiilis.
Hiukset on uusiutuva luonnonvara.


Tässä merkinnässä ja siinä ENSIMÄISESSÄ OSASSA listattujen bändien lisäksi pitää ehdottomasti muuten nähdä vielä:
In The Nursery,
Kirlian Camera,
 ASP, 
 [:SITD:] ja sitä IAMX:ää korvaamaan saapuva Zeromancer. Ihan loistokas backuppi!


 Niin ja tottakai meidän ihanat suomalaiset The 69 Eyes, Nightwish ja se HIM.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti