perjantai 7. kesäkuuta 2013

PNA...!!!!

Eli Pre Nummirock Anxiety.
" Nummirockia edeltävästä yliaktiivisesta intoilusta, Pre-Nummirock Anxietysta (PNA), puhutaan silloin, kun festarikävijä alkaa huomattavasti ennen aikojaan, joskus jopa välittömästi edellisen Nummirockin jälkeen, suunnitella aktiivisesti ja lähes pakkomielteenomaisesti seuraavan vuoden Nummirockia. 
Oireyhtymää sairastava on yleensä ärtyisä, kaihoisa ja toivoo toistuvasti olevansa mahdollisimman pian Nummirockissa. Hän on myös usein huolestunut, peloissaan ja hädissään ajatuksesta, ettei Nummirockia koskaan enää tulisi."

Vuosi 2008


video

*"Minä: Saaks mä kokeilla?!?" -M: Et vittu kokeile!!! Sinä et kokeile! Sidon sut toho puuhun!!* Ensimmäinen benjihyppy. *Mirzadeh, In Flames, Korpiklaani, Tuoni..


 * Minä: "Mä otan kuvan tosta lehmästä." Marjut: KIITTI!


* Auto-ongelmia part 1: Akku loppui, koska naapurileiriläinen latasi puhelintaan 15minuuttia.
* "Missä se jätkä on?! Mä naulaan sen esinahan mäntyyn kiinni."
* Nukkuminen Golffin takaluukussa kera Dinosauruslakanoiden.

Vuosi 2009


"Oireet: PNA:n oireet voivat olla monelle ulkopuoliselle huomaamattomia, mutta sairastuneen lähipiiri huomaa oireet nopeasti. 
Joskus oireet ilmenevät seurauksena Post Nummirocl Depressionille, jolloin taudinkuva saattaa aluksi olla epäselvä. 
Taudin oireisiin kuuluvat yleisimpinä unettomuus, yliaktiivisuus, ylisosiaalisuus, sosiaalisen median sairaalloinen käyttö Nummirockin suunnittelussa, masennus ja katatonisuus.
 Katatoninen PNA-potilas saattaa unohtua tuntikausiksi tuijottamaan edellisvuoden Nummirockin ranneketta tai pääsylippua, kun taas yliaktiivinen potilas saattaa tarkistaa maanisesti sähköisten lipunmyyntipisteiden ja Nummirockin internet-sivuja, joskus jopa satoja kertoja päivässä."* "Anteeks ku mä hiplasin sun miestäs haaroista mutku se siihen aidalle tuli ketkuttaa"
* Metalshots.
* Benji again.


* Koko festarin aikana ainoastaan 1,5 keikkaa. Entwine kokonaan ja Poisonblack puoliksi. Tietty sitä olisi voinut käydä katsomassa myös Hornaa, Arch Enemya,  Before the Dawnia, Amorphista, Ajattaraa ja Nicolea vaan ei... 

 
* Yöpyminen myös Kauhajoen hotellissa yhden yön verran.
* Auto-ongelmia part 2: Menomatkalla STOP!- merkkivalon syttyminen, moottori ylikuumeni. Lisää jäähdytysnestettä. Paluumatkalla keskellä motaria syttyi myös "STOP! Lisää öljyä."-valo. Iha ku ois myös jälleen tarvittu sitä virta-apuakin...?


Vuosi 2010
* Auto-ongelmia part 3: Pohja osui kivetysreunukseen rannekkeidenvaihdon jälkeen ja rengas alko pitää järkyttävää ääntä. Festareiden jälkeen paikallisen autokorjaajan metsästystä.
* Yksi yöpyminen myös lähellä olevassa mökkikylässä.


* Työntekoa anniskelualueella.


* Uinti kelluvaan saunaan.
* "Toi teltta heiluu.."
* Benji vyötärövaljailla eli hirmuinen voltti tornista.


* Sepultura, Six Feet Under, 2 Times Terror, Korpiklaani, Swallow the Sun, Throes of Dawn..
* Saraan ei mennä kännissä, eli ratsia Saran risteyksessä jossa sitten eräs kaveri puhalsi kortin kuivumaan. Sara ajoi keikkapakun Lahteen.

 Vuosi 2011


"Hoito: Hoidoksi suositellaan korkean paikan leirejä, joiden keston tulisi olla 1-3 päivää. 
Leireillä PNA:a sairastava saa vertaistukea muilta tautia sairastavilta. Lisäksi leireillä nautitaan huomattavia määriä alkoholipitoisia juomia, heitetään typerää inside-läppää ja pidetään hauskaa. 
Leireillä on ollut myönteisiä vaikutuksia PNA:n oireisiin. 
Leirien lisäksi hoitona voidaan käyttää myös tulevan kesän Nummirockin esiintyjälistalla olevien artistien musiikin kuuntelua. 
Hoitoa voidaan tehostaa nauttimalla alkoholia sadetakkiin ja hassuun hattuun pukeutuneena. 
Myös teltan kasaamista ja purkamista voidaan käyttää oireiden lievittämiseen"

* Työntekoa bäkkärillä.
* "Tuol on auto järves." -Ei auto voi olla järvessä. "NO ON ON, KATO!" -Siis autohan ei voi mitenkään olla jär...katos perkele.


* Toplesstrampolini ja "we want more!"-huutelu.


* Eka vuosi Nummessa ilman benji-hyppyä.
* Auto-ongelmia part 4: Bemarista loppui akku koska minä nukuin takapenkillä ja pidin ikkunaa auki. Helvetin fiksut ajotietokoneet vie näin akut tyhjiksi. Myös takaluukku jumittui lukkoon.


* Ajattara, Amorphis, Before the Dawn, Turisas,  Eluveitie.. Turmion kätilöt perui, koska sydänkohtaus.

Vuosi 2012


"Katso myös: PND, Kauhajoki, Pohjalainen luonteenpiirre, Hevi, Rock, Tuska,  Gootti, Hevari"

* 210 haastattelua opparia varten.
* Toplesstandembenji


* Auto-ongelmia part 5: Akku tyhjeni jälleen. En tiedä miksi, koska tänä vuona nukuin ekaa kertaa auton sijasta teltassa. Myöskään penkeillä ei pidetty painoa, ovia/ikkunoita ei pidetty auki, musiikkia ei kuunneltu eikä kännykkää ladattu. Ennen reissuun lähtöä tarkistettiin öljyt, jäähdytysneste, pissapoikavesi ja rengaspaineet. Päivittäin bemari käynnistettiin tyhjäkäynnille, jotta akku latautuisi, mutta silti leirin purun jälkeen vesisateessa ready to go ei auto edes inahtanut..


* In Mourning, Swallow the Sun, Turmion Kätilöt, Viikate, Avenie, One Morning Left...
Vuosi 2013

* Days to go: 12. Riippuen laskutavasta. Mulle 12 - tämä päivähän ei ole enään päivä ja torstai ei voi olla päivä 1 vaan se on 0.
* Nummeni nro 6.
* Vaihdamme jälleen autoa. Tällä kertaa faijan farmariin josko sillä hieman vanhemmalla kaaralla kerrankin kaikki toimisi.
* Pinkki grilli on jo ostettu.
* Tarvikelistaa on alettu kirjoittamaan, makuupussi on jo pesty.* Bändejä on kuunneltu Spotifysta hyvin paljon.
* Harmittaa In This Momentin peruminen, oon tykästynyt siihen ihan sikana.
* Suunnitelmissa nähdä ehdottomasti ylläoleva Chelsea Grin. Lisäksi toiveissa nähdä edes vähän seuraavia: Battle Beast, Sons of Aeon, Eläkeläiset, Mokoma, Shining, Nicole, Kalmah, Insomnium ja Children of Bodom.
* Viimeiset viisi vuotta ollaan oltu täysin samassa paikassa leireinemme. Ekana vuona siitä 20metrin päästä. Mukana on aina merkkinä Suomen lippu (koska naapurileirissä on ollut ruotsalaisia..) Tulkaahan morjestaa. Ohessa kartta ja pinkki nuoli sekä pallo osoittamassa tarkempia kordinaatteja.


1 kommentti: