sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Niksi-Maippi

Tänään oli ohjelmanumerona hiusten tyven vaalennus ja tietenkin myös suoravärin päähän lätkäsy.
Kuten moneen otteeseen olen tainut mainostaa, mä suosin Stargazerin suoravärejä.
Directionsit, Fantasy Color Glossit ja mitä näitä nyt on, on kyllä testattu, mutta en o pitänyt joko niiden sävyistä taikka pysyvyydestä hiuksessa.

Yksi huono ominaisuus kuitenkin myös Stargazerissa on. Nimittäin itse pakkaus.
Pieni 70millilitran pullomainen purnukka kun on hyvin hankala saada kokonaan tyhjäksi.
Ellei sinne sitten löträä vettä moneen otteeseen tai vaihtoehtoisesti sotke Fiskarsit leikkaamalla puteloa auki. Nämä molemmat vaihtoehdot on hyvin sotkuista puuhaa.
Sitä mukana tulevaa kierrettävää "suppiloa", joka auttaa mukamas värin levityksessä ei myöskään koskaan saa käyttää. Sinne jää ihan kauheasti väriä mitä ei saa ulos!

Siispä tänäänkin, kun ne kaksi päähäni tarvittavaa väripurnukkaa kaivoin esille allaskaapin ehtymättömästä varastosta, mä aloin jälleen pohtimaan tätä iänikuista dilemaa.
Miten saada kaikki väri purkista ulos?
Sinne kun aina jää se melkein ruokalusikallinen tavaraa pohjalle ja kaulansuulle..


Eihän se eBaysta tilattu parin euron arvoinen hiusväri tietenkään hirveä menetys ole, mutta periaatteessa haluan tietenkin käyttää koko tuotteen, enkä vain sitä 50milliä mitä ilman väkivaltaa purkista ulos saa.

Sitten välähti.
Raejuustopurkki..


Kaivoin esille mattoveitsen, leikkasin kanteen pullonkaulan menevän aukon, napsasin pullosta suojatapin veks ja asettelin pullot ylösalaisin venailemaan, että painovoima tekisi tehtävänsä.Nyt on kyllä niin hieno ja eritoten toimiva systeemi, että pitäisi marssia Patenttitoimistoon.Kiireessä tosin suosittelen edelleen Fiskarsia, mutta mikäli sunnuntai on yhtä leppoisa kun meikäläisellä ja on tunti aikaa venailla valumaa, niin ehdottomasti testaamaan.
Sitäpaitsi, nyt se on paljon vähemmällä sotkulla saksittavissa puoliksi, jotta se viimeinenkin tippa tulee käytettyä tarkoitukseensa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti