maanantai 10. kesäkuuta 2013

More ink! DOD-ink!


Plastic needles in my skin
Don´t ask me what they´re for
No clue, except for pain and shock
You tied me to the bed to mock

On jokunen bändi, joiden olemassaolo on jelpannut meikäläisen omaa elämää hurjasti.
Yksi niistä on jo vuosia ollut Diary of Dreams.
Alkujaan siihen meikäläinen tutustutettiin Raahesta käsin sendimällä mIRCissa biisi Chrysalis.
Vuosi taisi olla jossain ajassa 2003 yms. 
Eipä siihen tarvittu kun puoli biisiä ja olin myyty. Halvalla lähti..Jos pitäisi kuuntelumäärän perusteella sanoa bändi, jota kulutan eniten, on se ehdottomasti tässä.
Levy toisensa perään on ahkerassa soitossa ja musiikkivideoidenkaan katseluun en tunnu kyllästyvän koskaan.
Biisejä on valittu soittimesta tai levyhyllystä kerta toisensa jälkeen niin iloon kuin suruunkin ja aina ne vaan tuntuvat pistävän jostain syvältä syvältä rinnasta.

Let me say thank you for all that you have given me.
Thank you for everything you've done.Tämä yhden miehen bändi on ollut kasassa kutakuinkin yhtä kauan kuin minä olen elänyt.
Adrian Hates, tuo äärettömän pätevä jätkä myös ulkomuodollisesti on kyllä saanut levy toisensa jälkeen aikaan jotain sellaista mikä uppoo meikäläiseen vaikka takaperin soitettuna.
Tämä goottirockin pioneeri, vaikkei aina ihan siihen kategoriaan tuotannolla uppoakaan, on toiminnallaan kyllä vaikuttanut suuresti monen muunkin bändin toimintaan ja olemassaoloon sekä myös koko jööttimusiikin vallankumoukseen.
Biiseissä on kovin paljon sitä itseinhoa, manauksia, syytöksiä ja halveksuntaa, jotenkin kuitenkin niin älyttömän kauniisti muotoiltuna, että useammankin kerran saatan yhden biisin aikana purskahtaa itkuun.

  Step close to the edge to believe the absurd 
The wind in your hair is the freedom we share
A tear in your eye proves at least that you tryVaikka niitä levyjäkin on jo siunaantunut vissiin 13 on siellä tietty joukossa pari ehdotonta helmeä ja muutama vähän vähemmänkin uppovaa.
Itselleni ne tärkeimmät lienee Psychoma? vuodelta 98, If vuodelta 09, Freak Parfume vuodelta 02 sekä One of 18 Angels vuodelta 00.


Livenäkin tämän bändin olen saanut todistaa, valitettavasti tosin vain kerran. Vappuna 2010.
Itkin muuten sielläkin jahka She and Her Darkness pärähti lavalta yleisöön..
Tulisipa nyt vain uudestaan pikaisesti. Sieltä en jää pois, vaikka pää kainalossa paikalle pitäisi mennä. Eipä nuo sen kympin jälkeen tosin Suomessa ole edes käyneet...Kai?

Nyt kuitenkin siihen syyhyn, miksi tämän bändin esiin tällä kertaa nostin.
Saya´s Corner. Ja siellä etenkin Jan´s Tattoo Parlor.

Käväsin siellä.
Lähdin mukanani uusi tatuointi.
Käsivarsibingopallokokoelmani siis sai seuralaisen.
Type o Negativen logon jatkeeksi on saapunut Diary of Dreamsin logo, joka nähdään esmes Alive levyn sekä Nine In Numbers DVD:n kannessa.

Kovin on sievää jälkeä. Eipä siinä kuin vajaa tunti mennyt valmisteluineen.
Hinnaksi muotoitui 90euroa, kun joku sitä kuitenkin kysyy.
Ja ei, ei sattunut. Muhun ei mikään tatuointi voi sattua sen jälkeen kun ekaa tatuointia hakattiin kuusi tuntia aivan liian syvälle.

Seuraava liikennemerkki onkin sitten jo vähän kinkkisempi kun kaikilla haluamillani bändeillä ei ole pyöreätä logoa tai ne ovat liian yksityiskohtaisia tähän kokoluokkaan..Well,, we will see..
Pallukat nyt kuitenkin sijoitettiin siten, että ennen kyynerpäätä saadaan mahtumaan 3 samaa kokoa olevaa ympyrää. Siitä välistä kun löytyy myös tikattu arpi, jonka sain baarikahakassa, niin joutui tuota tulevaisuuttakin hieman sommittelemaan sijainnilla.

Mahdollisesti seuraava prokkis on kuitenkin nilkan lepakkokeijun ympäristön luominen.
Tässä nyt kuitenkin tämä uusin.Niistä muista meikäläisen tatuoinneista löytyy tietoa vaikkapas ihan alkuaikojen tekstistä "Who Am I...?"

Adrian Hatesin uusinta prokkista pääsee tsekkaamaan vaikkapa TÄSTÄ! Kovin on mielenkiintoinen sekin...

1 kommentti:

  1. Nuo logot ovat kyllä siistin näköiset, varsinkin kun ovat samankokoiset. Haastetta tosiaan tulee löytää samantyyppistä jatkoa näille, mutta toivottavasti jossain vaiheessa jatko sitten selviintyisi. :) Hyvä oli muuten tuo linkkaus aiempaan tekstiin, lukiessani rupesin miettimään, että mitäs tatuointeja siulla jo olikaan. ^^

    VastaaPoista