maanantai 22. huhtikuuta 2013

Uudet Consut

On paritkin kengät, joiden kohdalla en suodata halpiskopioita/merkkejä.
Yksi niistä on Converse.
Vaikka olenkin korkokenkien ystävä, on kenkähyllystä pakko löytyä lenkkikenkien, ballerinojen ja varvastossujen lisäksi ainakin yhdet Converset. Viimeisimmät omani, erittäin katu-uskottavaan kuntoon puhkikulutetut Consuni hankin vuona 2009.
Ne on siis upeasti palvelleet jo 4 vuotta. Tähän harva look-a-like-kopio pystyy.
Lisäksi omani olivat tosiaan hieman perusmalliston värikartasta poikkeavat, koska ne on ostettu ulkomailta.
Millään en näihin jalkaani muotoutuneisiin kenkiin olisi halunut katkasta suhdettani, mutta pakkohan se on myöntää, että ne ovat kilometriensä päässä..Tän kevään uutuuksista löytyi kuin tilauksesta juuri se meikäläiselle sopiva kuosi.
Chuck Taylor as Core OX - Black Monochrome.
Pieni osa meikäläistä olisi tottakai halunut uskaltautua pinkeän punaisiin tai liiloihin Consuihin, mutta päädyin siihen, että niiden aika on myöhemmin.


Parissa kenkäkaupassa kävin jo pyörimässä ja jälleen kerran kauhistuin siihen tosiasiaan, että nehän maksaa..
Hinnat tälle parille pyöri siinä 95 ja 70 euron välissä. Myös nettikaupoissa, mistä tuntuivat myös olevan vähän jokapaikasta loppuneet meikäläisen koon kohdalla.
Siispä turvauduin jälleen luottoshoppailumestaan ja näpytin selaimeen eBay.
Tovin pläräilyn jälkeen löysin kuin löysinkin alta 50euron postikuluineen juuri ne meikäläisen Consut. Tänään, 4 vkon odottelun jälkeen, saapui Postista ilmoitus kirjatusta kirjeestä. Kirje?


Vaikka viimeisimmät kengät olivatkin kokoa 5, tilasin tällä kertaa koon 6. 
Tiedetään, että Conversien kokotaulukko on yleensä juuri niin, että kannattaisi normaalia pienempi koko tilata. Otin kuitenkin riskin toiveissani kuumat kesäpäivät, pitkät kävelyt ja jalkojen turpoamisen. Ihan on sopivat. Hippasen kyllä pelottaa kun tiedän, että käytössä semisti venyvät.Nyt sitten potkimaan mummoja ja kiviä ja ryömimään ojanpohjia, jotta saadaan nämäkin hieman kulutetuiksi!
KEVÄT, mä oon valmis!

wit ma Converse shoe
wit ma
wit ma
wit ma Converse shoe..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti