perjantai 26. huhtikuuta 2013

Tears on Tape OUT NOW!Se päivä on täällä tänään. Tears on Tape. Kahdeksas pitkäsoitto.
Ei vissiin monellekaan yllärinä tullu, että tänään meikäläiseltä tipahtanee päivitys?


Aamulla olin kärppänä Prisman levyosastolla kuumeisesti etsimässä levyä.
Tottahan toki mulle on tulossa Metal Hammerin Fanpack, mutta sehän tosiaan julkaistaan vasta 29.päivä ja seikkailee sieltä merten takaa varmaan viikon Suomeen.
Verenpaineet meinasi jo nousta kurkkuun, kun ei näkynyt uutuushyllyssä eikä H-kirjaimenkaan kohdalta. Sitten bongasin infotiskin reunalta pahvilaatikon, jossa moiset olivat vasta matkalla hyllyyn ilman hälyjä ja pokkana nappasin siitä omani kauppakassiin. Kassan ilme oli melko huvittunut kun se kysyi, haluanko palautus- tai vaihto-oikeutta varten levyn sinettipussiin ja tokasin sille, että ne on turhia tän levyn kohdalla ja vaan tiellä kun menee heti tehokuunteluun.

Noja eikun kotiin ja vasta tässä vaiheessa keitin ees ne aamukahvit.
Stereoitanikaan en vielä ollut muuton jäljiltä asentanut, koska niitä varten saatu arkku on vielä porukoiden luona. Ei muuta kuin Liha Heinonen Lahti- loota väärinpäin ja piuhat kiinni.
Levy koneeseen ja volat kaakkoon.


Samaan aikaan kaivamaan Malachim aakkoskirjaimisto esille ja kansilehteä kääntämään.
"So I wander the dark on my own" 


Nokuitenkin se levy!

1. Unleash the Red
Vallan ihana alotusraita. Ennenkin on HIMin levy alkanut johonkin kummalliseen ääneen. On tulitikun raapaisua, hemmetin hiljaista puhetta jne. Liekö tämä nyt sitten joku C-kasetin asettaminen koteloon ja äänitä-nappula? Enivei, aina oon kaiken maailman tiluliluliistä tykännyt ja onhan tuo todella hyvä lavalletulointrokin jonka jälkeen on helppo alottaa keikka seuraavalla biisillä eli

2. All Lips Go Blue
Jää päähän. Holotin heti koirankusetuslenkillä blue, blue, blue..

3. Love Without Tears
Ekat itkut.  "I should've known all along that love without tears is just a story told to keep us hanging on.." 


4. I Will Be the End of You
Kuulosti ihan samalta kuin Helldonessakin. Sanat vähän hukkuu biisiin.
"Letting go of all the tears held in, waiting for that shadow to smile and realize, you're nowhere near me"

5. Tears on Tape
Se nimikkobiisi. Mun verkkokalvoille on nyt pahasti palanut aiemmin linkittämäni musavideo, jossa Burton näyttää aivan äärettömän häiriintyneeltä soitellessaan kiippareita lattialla ja hymyillen kameraan. Voi Stefan Lindfors minkä teit?!
"And maybe we’ll love just enough to convince us to keep breathing on." :)


"Blinded by the Sun's brightest rays", no sehän on toki siitä seuraavasta biisistä, eli

6. Into the Night
Tätähän nyt on kuultu radiossa jo paljon. Tykkäilen kitarasta ja biisin vikoista parista sekunnista.

7. Hearts at War
Alku on jo lupaavan raskas. Tykkään biisistä ja taitaa tulla vasta nyt levyn eka baby. Hyvä, ärsytti suunnattomasti muutaman levyn darlingin, babyn ja honeyn hokeminen. Jotenkin tää on kauheen tuttu jostain muusta biisistä? Vanhalta levyltä,, Venus Doomilta? Niin ja mieleeni saan myös Funeral of Heartsin. Sanoista kummasti tulee mieleen vanhan suolan jano. ^^

8. Trapped in Autumn
Onkohan tässä nyt se Finnfoxin röökikopin ilmastointilaite? Ja krusifiksin hakkaaminen kitaran kieleen? Jännä instrumentaalibiisi.

9. No Love
Repesin alun "Forever and ever!"-huudolle. Jotenkin muutenkin semisti ärsyttävä biisi tuon "no looo´ooo´oo´ooove" venytyksen takia. Lövelaulu. Vasta 2 minsan jälkeen muuttuu mielenkiintoisemmaksi ja meitsin mieleen.

10. Drawn & Quartered
Ehdottomasti yksi lempparibiiseistäni. Hirmuisen nätti ainakin niiltä sanoiltaa. Ihan tuli taas tippa linssiin (lue: meni itkemiseksi)
"Every part of me wants to believe, there's a darkness we need to feel, for the brightest light to be seen and felt inside"


11. Lucifer's Chorale
Jälleen mielenkiintoinen instrumentaali tässä välissä. Tää soinee sitten lavalta lähdettäessä, jos näin tylsästi aikois veikata.

12. W.L.S.T.D
eli When Love Stars to Die. Aivan heittämällä se levyn parhain biisi. Tässä on taas tätä matalaa laulua mitä Valolta rakastan paljon enemmän kuin niitä korkeita huokaushengähdynvingahduksia sanojen lopussa.
Ja tässä biisissä on taas sitä ekan levyn "tehdään tähän biisin tämmönen kohta kuin kuulostais siltä, että levy on rikki" Jengihän oikeesti palautti sitä Greatest Lovesongsia levykauppoihin koska It´s all Tearsin lopussa oli moinen ihan tarkoituksella.
Sitäpaisti,,, "When love starts to die it begins with a kiss, violently soothing and warm. When love starts to die, So do I,  So I die."

13. Kiss the Void
Mulle on nyt vähän epäselvä tää lopetus? Vähän hemmetisti pitäs keskittyy, että noista lyrikoista selvää saisi. Tietty ihan tarkotuksella tämmönen härö tästä tehty, mutta ne nätit sanat kyllä hukkuu.
Ne meinaan on ainakin Googlettelun perusteella todella pitkätkin, mitä täällä tapahtuu?

"I'm losin' power and I don't know why
Not really sure if I'll live or die
I wanna leave but I can't get away
It's a strange sensation
Out of control bein' by myself
I feel this gravitation
Caught like a magnet and I'm bein' pulled
 
I wanna get away, get away
I'm bein' pulled, I'm bein' pulled down
This place is spinnin', spinnin' around
Fell like I'm bein' pulled into a black hole

This crazy feelin's screwin' with my head
I'm overloadin' and my gauges are red
State of confusion's got a hold on me
I feel a hesitation
I'm bein' drugged, fallen out of the track
Don't like the situation
Caught like a magnet and I'm bein' pulled"

Ja ei lopu levy tällä kertaa kirkonkelloihin ja sateeseen. Vaan kuulostaa siltä, että siitä kasettisoittimesta painetaan stop recording-nappulaa. TÖKS. seinään. The END.

Niin ja siihen vikan sivun pääkalloon on kirjoitettu  "I weep for the dream in a grave, the one that made all lips go blue."


Aika yleviä arvosteluja tuo plätty on jo saanut. 
Rehellisesti sanottuna yhtään paskaa arvostelua en ole vielä löytänyt. Nyt jo on useammassa vipattu korostetusti se lause, joka onkin kiva kuulla: "Paras rockalbumi vuonna 2013."
YleXän lauseet " Melodista, tunnelmallista ja tuttua. Monet biisit alkavat aivan eri maailmasta kuin loppuvat, joku biisi saattaa aluksi kuulostaa lasten tuutulaululta ja päättyä rankkaan doom-poljentoon. Kyllä se HIMiltä kuulostaa, löytyy doomia, Black Sabbathia, Type O Negativea, vähän 70-luvun glamia, pikkuisen psykedeliaa ja pikkuisen myös Dingoa."  Siinähän se todella on tiivistettynä.

Tässä toki suosikkini: KLIK!

Loppuun vielä arkistojen aarteista kaivettu Venus Doom episodia koskeva merkintä:


Nyt muutkin hipitihii tai kuten levyn lopussa kirjoitetaan "Ta & Ta Ta" marssien levykauppaan niin ei o ongelmia mitä kuuntelisi viikonloppuna. 

Ja M rakas, kyllä mä sen Summoningin otan kuunteluun heti jahka tää orgasmi on eka nautittu kunnolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti