keskiviikko 3. huhtikuuta 2013

Piäisiäinen

Muuttamisen lomassa kerittiin se pääsiäinenkin viettää.
Kuuluin niihin etuoikeutettuihin, jotka sai kutsun Someron möksäbileisiin.
Pariin pääsiäiseen ei siellä olekaan mattoa rullalle pistetty.
Poikkeuksena menneisiin möksäilyihin, tällä kertaa bönthöö vedetettiin vain yhden illan verran.

Olin jo hyvissä ajoin neuvotellut itselleni autoa käyttöön, mutta pikkubroidipa veti sen Helsingin American Car Showhun vedoten itselleen alta 12h lähtöä.
Onneksi kaikkien rakas Csabuli suostui koukkaamaan Lohjan kautta meikäläisen ja Armin mukaan.

Kaikista kuvista kiitos illan emännälle Marjutille, jonka kansioista pöllin materiaalin.
Oma kameranihan jäi kotosalle.


"Vain arvokkaat antavat itseään odottaa" ei pitänyt tän porukan kanssa paikkaansa, sillä meikäläisethän pöllähti paikalle jo 1,5h ennen sallittua saapumisaikaa.
Ennenaikainen ejakulaatio.

Olin muutenkin varautunut vain viinipulloon ja pariin siideriin, mutta juomingit jäi sitäkin vähäisemmiksi, sillä astetta painavamman kaasujalan ansiosta yksi tölkeistä posahti takaluukussa kastellen muiden matkaajien varustuksia.Mukaani olin saanut ottaa Armin, mikä oli hienoa. Turhan monta kertaa kun sen mieleni olen pahoittanut koiramomentin takia peruttuihin kutsuihin. Tottahan toki ihan oma päätökseni se koira oli hommata, mutta kyllä se silti vähän kirpasee jos joku ees vitsillä vippaa, että koiran mukaan ottaminen täyttää eläinrääkkäyksen kriteerit..

Melko kivuttomasti se jälleen kerran meni. Yksiäkään kasteita tai tuoksupommeja ei sisätiloihin viljellyt. Uuvutin toista vähän pidemmällä lenkillä useampaan otteeseen ja ainahan tuosta 15 (?) hengestä joku jakso palloa vipata kun toinen liukasteli laminaatilla.
Kymmenen jälkeen kaveri laitettiinkin ihan yöpuulle ja pienen oven takana raivoomisen jälkeen se sinne rauhottuikin koko yöksi.Ilta noudatteli tuttuja kaavoja. Keittiön pöydän ääreen kokoontumista, pöytäliinaan kirjoittelua, olkkarissa lököilyä ja säännöllisin väliajoin jostain kuului tölkkimekanismin avaamisesta syntyviä ääniä.
Oma kierrekorkkini napsahti auki vasta kahdeksan pintaan. Matlillisesti kun muutaman päätin juoda.

Mahtavan keväinen kelikin oli koko päivän. Fiilistelin jo menomatkalla kuinka siistiä oli pukee ekaa kertaa aurinkolasit päähän ihan siks, että niitä tarvisti.
Saunomassa käytiin kahdesti. Viimeisellä kahdella kerralla olen onnistunut suoravärilläni sotkemaan joko saunan lauteet taikka kylppärin seinät. Siksipä mukaan muistui tällä kertaa suihkumyssy, jolla vaurioita pyrittiin eliminoimaan.Kovin vakaasti ollaan Marjutin kanssa pidetty tissit kaaritukien uomissa sitten viime juhannuksen, joten tällä kertaa piti tuo raja jälleen rikkoa. Suunnitelmia oli niin lumienkeleistä kuuseen kipuamiseen kuin kukkulan kuninkaaseenkin, mutta lumi oli kovaa, puut harvaoksasia ja lumikasa turhan kaukana. Siispä ihan perinteikäs, hempeän tunnelmallinen saunakuva.
Möksällähän on aina sekasauna, eikä sinne kyllä kukaan koskaan ole bikinit/pyyhe päällä tullut.
- Mikä on siis mielestäni aivan normaalia. Saunassa käymisessä ei ole mitn seksuaalista.

Tällä kertaa saunomiseen kuului yhdet väliepisodioksennukset ja oma keskusradio kun huomihuoran tittelinsä Armille menettänyt Valtteri haki huomiota huutamalla keittiön liesituulettimeen, jolloin älämölö kuului saunan tuuletusluukusta lauteille.
Kummasti sitä kuitenkin jaksoi kukkua viimeisten joukossa pitkälle yöhön, kunnes päätin siirtyä tuhisevan kylmänenäni viereen makkariin. Jätinpä oven ja turvaportin auki, että joku tajuaisi hakea sieltä itselleen makuupatjoja taikka nukkua viereisessä sängyssä, mutta eipä kukaan uskaltanut.
Oli Armi yöllä ilmeisesti yhden rundin käynyt olkkarissa heittämässä antaen kaikille hyvänyön pusut ja kömpi sitten takaisin peiton alle. Itsehän en tähän ollut herännyt.


Aamupalaksi kuun vaihteessa valmistunut restonomi veti Atrian räkäpizzan ja Pepsi Maxia tottakai.
Oli jälleen tekemisen arvoinen reissu.
Toivottavasti kesäkuukausille mahtuisi yksi kesämöksäkin. Niin hyvä rinne kun siinä on auringossa pötköttelyyn, mölkyn pelailuun, grillailuun, uimiseen, onkimiseen....OIIII KESÄ TUUS JO!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti