sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Viikonloppua ja isiä.

Viikonloppu oli hyvin tyttöpainotteinen. Ja tottakai tänään myös isipappapainotteinen.
Tuli vietettyä aikaa kahden mainion ekalta luokalta asti mukana roikkuneiden, sekä yhden vasta seisaluokalta asti perässä raahautuneen, neidon kanssa.

Perjantaina erinäisten muuttujien jälkeen alotettiin bileviikonloppu.
Olisihan täällä neliöitä ja hehtaaria löytynyt isompienkin baardien järjestämiseen, mutta lopulta kumottiin tämä ajatus kahdesta seikasta. Ne seikat oli Danny ja Fredi.
En ehkä olisi halunut kolmeakymmentä humalaista urpoa niiden keskelle poukkoroimaan.
Helposti ystäväni alkoholinkäytön tietäen olisi joku voinut hengestään päästä tai ainakin karannut ilman valjaita pellolle.

Palju oli ainakin omalla kohdallani se the main point koko hommassa.
Sen kanssa tosin ilmeni enemmän ja vähemmän ongelmia.
Ensialkuun peseminen oli melko haastavaa kun samantien jäätyi pintaan mäntysuopa.
Puutarhaletku oli tietenkin päässyt myös jäätymään ja sitä saikin sitten sulatella 30metrin matkalta kuskaten ämpärillä vettä keittiöstä. Ehkä kevyet 15 kertaa..
Jäätyneiden näppien, litimärkien jalkojen ja 30 metrisen jääpuikon ulospullahtamisen jälkeen palju saatiin kuin saatiinkin 4 asteisena vetenä täyteen.
Hurja kamiinanlämmitysoperaatio polttopuiden roudaamisen ohessa takasi sen, että perjantaina lilluttiin melko viileähkössä paljussa, mutta lauantaina ihan sopivan kuumassakin liemessä.
Jos ois äijäporukka ollut kyseessä, pelkällä HK:n sinisellä lenkillä olisi se ruokapuoli hoidettu, mutta koska naiset niin kaikki tehdään vaikeimman kautta.

Perjantaina pistettiin pizza uuniin, ei pakaste sellainen ja se vedettiin myöskin vatsaan kahden naisen voimin koko pelti.


Oltiin myös ostettu karkkia ja sipsejä, mutta niille ei enään tilaa löytynyt.
Tuhottiin vasta lauantaina.
Kaupassa ihan vartavasten kaksi pussia piti ostaa, koska Estrellalla on tämä kamppanja, että kahdella pussin sisältä löytyvällä koodilla voit katsoa Urho Play-matsin ilmaiseksi.
Btw lähti vähän vihasta palautetta kyseiselle firmalle. Ihan kolmen ihmisen voimin tutkittiin sitä auki revittyä tyhjää pussia eikä niistä mistään löytynyt yhtä ainotta koodia, vaikka molemmat oli näitä kamppanjapusseja.

" Koodi on painettu pussin sisäpuolelle, pussin etupuolen keskiosaan. Koodi on painettu pienellä punaisella tekstillä ja siinä on 5-8 kirjainta ja numeroa. Koodi ei välttämättä ole kaikissa pusseissa kovin näkyvästi esillä, joten kannattaa katsoa tarkasti. " -EI OLLUT!!

Lauantaina taaseen pilkottiin hemmetisti erinäisiä komponentteja ja syötiin hyvin vaikeasti tacoja.
Samaisena päivänä myöskin leivottiin se isänpäiväkakku joka myöskin täytettiin parin promilen humalassa kostumaan yöksi. Ei sinne onneksi ollut mitään yllätyksiä joukkoon livahtanut..


Pihakokonkin oli renkipoijaat saaneet sytytettyä.
Itse olin sen kanssa pariin otteeseen jo tapellut, sekä myöskin melkein naamakarvani polttanut heittämällä bensaa ämpäristä jo valmiiksi kytevään kasaan... Oikeen kuningasidea taas..
Vähän oli paremmin palavaa materiaalia lisää tuotu ja sitä sitten vahdittiin koska fiksusti löytyy kokon vierestä puuvaja. Kenen lie idea ollut kerätä ne poltettavat matskut siihen ihan viereen..

Tänään oltiin yllättävän freesissä kunnossa.
Kumpanakaan päivänä ei darraongelmia ilmentynyt. Eipä sitä tosin tuhannen päissään kumpanakaan yönä oltu.
Kovalla sykkeellä joutui venähtäneiden yöunien jälkeen vispailla kermaa ja yrittää jotenkin saada kakku edes suht siistiksi vaikka käsi tärisikin melko lailla.
Isipapalle tarjottiin myöskin hirven jauhelihasta tehtyä makaronilaatikkoa, koska pikkuveljeni päätti jo viikko sitten, että sitä tehdään.Nyt on taas ihan tarpeeksi tultu kotkotettua. Ääni on käheänä jatkuvasta paasaamisesta ja tuhottomasta nortinvedosta.
Maailmaa on parannettu ja pitää kyllä edelleen pistää kädet kyynerpäitä myöten ristiin ja kiittää sitä jotakin, kun on edes muutama oikein mainio ystävä olemassa.

Viikon päästä pitäisi matkata hakemaan se oma babe elämään.
Hän on jo kovin lisää kasvanut, saanut terveen paperit ja tunnistesirunkin niskaansa.
Nimiongelman kanssa taistellaan vielläkin ja pitäisi tässä kai niitä pakollisia hankintojakin tehdä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti